Skip to main content

Kamers

Eenpersoonskamer

Onze sfeervolle en gezellige eenpersoonskamers zijn voorzien van een privébadkamer, een werkplek met beveiligde WiFi, een Nespresso-apparaat en een waterkoker. Zodat u na het werk of een dag in Delft nog even op uw kamer kunt ontspannen met een drankje.

Tweepersoonskamer met uitzicht op de Beestenmarkt

De sfeervolle tweepersoonskamers met uitzicht op de Beestenmarkt kenmerken zich door de ouderwetse glas in lood ramen, eigen zithoek en bieden een unieke en sfeervolle ervaring voor uw verblijf in het historische centrum van Delft. Boek nu en geniet van een onvergetelijk verblijf in ons hotel!

Tweepersoonskamer

Onze twee persoonskamers zijn ruim en comfortabel en ideaal voor een heerlijk verblijf in Delft. Elke kamer heeft gratis beveiligde WiFi, een Nespresso-apparaat en een waterkoker. Daarnaast beschikt elke kamer over een eigen badkamer.

Driepersoonskamer

De drie-persoons kamers zijn ruim van opzet en geschikt voor een gezin of een drietal vrienden/vriendinnen die gezellig naar Delft komen. Alle kamers zijn voorzien van een flat screen televisie en eigen badkamer. Een ideaal uitgangspunt om Delft te verkennen.

Online boeken

Altijd 10 euro korting op onze eigen site!

Fietsverhuur

Ontdek de omgeving op een milieuvriendelijke manier met onze fietsverhuur. Geniet van de vrijheid om de charmante plekjes in de buurt te verkennen op twee wielen. Fietskaarten en suggesties voor routes zijn beschikbaar bij de receptie. Voor meer informatie over onze fietsverhuur, belt u met de receptie: 0152 142 302.