Skip to main content

Zakelijk

Zeven punten waarom Hotel de Koophandel voor u en/of uw gasten uitermate geschikt is:

  1. Het hotel ligt aan De Beestenmarkt, in de mooie binnenstad van Delft. In de directe omgeving van het hotel bevinden zich vele restaurants en cafés. Een groot gedeelte zelfs direct aan hetzelfde plein. Voor uw gasten is het ideaal om na een dag werken direct vanuit het hotel een hapje en een drankje binnen handbereik te hebben. Aan het einde van de avond zijn ze vervolgens snel weer op hun hotelkamer.

  2. Omdat uw gasten zich makkelijk zelf kunnen "vermaken" is het niet per sé noodzakelijk dat uw medewerkers ook nog eens 's avonds met de gasten op stap moeten. Het kan uiteraard wèl!

  3. Onze kamers zijn ruim en schoon. Als het gaat om schoonmaak, dan krijgen wij telkens weer te horen dat de "schoonheid" van de kamers "ongeëvenaard" is. Dit horen wij van gasten over de hele wereld!

  4. In het gehele hotel kunnen de gasten kosteloos gebruikmaken van draadloos (beveiligd)internet (KPN Hotspots)

  5. Ons ontbijtbuffet biedt een ruime keuze aan goede, verse producten. Wij werken samen met topleveranciers voor onder andere brood, kaas & vleeswaren en groente & fruit. De speciaal voor ons gebakken broden bakken wij op de ochtend zelf af en de verse fruitsalade wordt door ons zelf bereid. Onze koffiemachine bereidt ieder individueel kopje van versgemalen bonen (koffie, espresso, cappuccino, caffee latte, hot chocolat)

  6. Ondanks dat het hotel is gelegen in het zogenaamde "autoluwplus gebied" van de binnenstad, is het hotel nog steeds met de auto (tot voor de deur) bereikbaar. Gasten kunnen dus zelf met hun auto tot voor het hotel komen en kunnen daarna de auto parkeren in een 24-uur bewaakte garage op maximaal 5 minuten loopafstand van het hotel. 

  7. Door het realtief kleine aantal van 25 kamers heerst er in ons hotel nog een "persoonlijke sfeer". Wij willen onze gasten het gevoel geven van "home away from home". Gezien het grote aantal steeds weer terugkomende gasten hebben wij zelf het gevoel dat wij hier zeer goed in slagen. Achter de receptie werken we met een kleine groep mensen waardoor de herkenbaarheid bij gasten en personeel heel groot is.

Online boeken

Altijd 10 euro korting op onze eigen site!

Fietsverhuur

Ontdek de omgeving op een milieuvriendelijke manier met onze fietsverhuur. Geniet van de vrijheid om de charmante plekjes in de buurt te verkennen op twee wielen. Fietskaarten en suggesties voor routes zijn beschikbaar bij de receptie. Voor meer informatie over onze fietsverhuur, belt u met de receptie: 0152 142 302.